Nu tändas ett juleljus...

Och tre återstår. Första advent. Tre kvar. Sen kommer julafton.

Idag har varit en trevlig dag. Det hela började med väckning kl. 9, uppstigning en timme senare eftersom jag somnade om, och frukost bestående av risgrynsgröt tillsammans med mor och lillebror. Riktigt trevligt :)

Efter det så blev det arbete. Kom faktiskt en bit på min historiauppsats, och är nästan lite stolt. Men det är väl ungefär hälften kvar, den jobbiga hälften där man faktiskt måste komma på saker själv och inte bara skriva ner fakta... Aja, how bad can it be?

Lunch bestående av rester och nyss avslutat fika med släkt. Även det mycket trevligt, med nybakade pepparkakor, ost och glögg. Utav någon oklar anledning pratade vi bara om skola, plugg, och läkarlinjen. Något som är ännu konstigare är att det faktiskt var roligt. Förutom tidigare nämnda hade vi här storebror med flickvän, Svante och Marianne.

Nu sitter jag och väntar på skjuts till träningen, ska lära barn spela fotboll (den riktiga sorten, den där man har skydd och tacklas). Förväntas bli kul som vanligt, med fys, teknik och lek :) Ska försöka att inte få astmaanfall och spy på toaletten den här gången..

Btw, skicka sms till någon som är på väg till Åland är ingen höjdare. Särskilt inte om man skickar ett långt sms, så det kommer i två delar. Andra delen kom fram en halvtimme efter den första..

Don Corleone

Maffiabossar är tuffa. Särskilt om dom har efternamn som Corleone.

Såg Gudfadern (ettan) idag med mamma och lillebror. Ja, jag vet, jag borde ha sett den för väldigt väldigt länge sen, men det har aldrig riktigt blivit av. Det vara nära ett tag med en Gudfadern-kväll med ett gäng från min förra skola. Jag vet inte riktigt vad som hände, men jag tror vi gjorde nåt annat istället.

Den var väldigt, VÄLDIGT, bra. Men väldigt, VÄLDIGT lång. Det märktes särskilt eftersom att jag aldrig kom riktigt in i filmen eftersom lillebror frågade om allting. Typ varför Woltz säng var röd. Det är speciellt irriterande när han får svar på frågan om han bara väntar några sekunder. Anyhow, overall var det rikigt trevligt, och som sagt var filmen fantastiskt bra. Till och med bättre än mina förväntningar, vilket inte är lätt med tanke på hur otroligt bra alla säger att den är. Det som gjorde filmen så bra var framförallt tre saker:
  1. Skådespelarna
  2. Skuggorna
  3. Musiken
Favoritperson: Vito Corleone. Det är så en riktigt maffiaboss ska vara.
Quotes: "I'm gonna make him an offer he can't refuse." och "Don't ask me about my business."


Tvåan nästa..

Sommar någon?

Sure would be nice.
Sure would be nice, wouldn't it?
Cred till storebror för bilden :)

Hmm...

Blogga. Hmm.. Undrar hur man gör det?
Jaja, jag kommer väl lära mig förr eller senare.
Under tiden så ber jag om ursäkt för min okunskap inom bloggande.

Om jag ska vara ärlig så är det här egentligen bara ännu en av de många saker som jag använder som ursäkt för att inte plugga. Jag tycker verkligen inte om att plugga. Men jag var dum nog att lova Sally att göra det, så jag antar att jag måste...

Wish me luck ;)

RSS 2.0