I kissed a dolphin


                                  Me                                                  Lester

Another fucking day in paradise.

Idag har inte varit en bra dag.

Vill förvarna om att det här är ett ganska deprimerande inlägg..

Började redan vid halv ett-tiden på morgonen, då jag låg sömnlös i min säng, utan att riktigt veta varför. Vaknar vid 8 med en jätteförkylning. Efter att ha duschat i en halvtimme och ätit en, för mig, väldigt stor frukost bestående av risgrynsgröt och te mår jag lite bättre och tänker att det går nog över. Det gjorde det inte.

När jag kommer till skolan är jag precis lika förkyld igen. Inte roligt. Ska då sätta mig ner och försöka koncentrera mig, visserligen på en film men iaf. Det gick inte så bra. Kommer inte ens ihåg hur den slutade.

Det var iaf skönt att sluta tidigt på historian.. men jag var tvungen att gå direkt upp till resurscentrum och skriva engelska..

Engelskalektionen var också film, där kunde jag koncentrera mig lite bättre. Crash hette den.

Till slut svenska, där vi gick igenom provet (där det gick bra) och uppsatsen (där det inte gick bra).

Efter detta satte jag mig och, efter mycket failande med diverse saker, skrev lite ändringar i min matteuppsats som Rolf hade begärt. Sen visar det sig att jag iaf måste göra om det ordentligt innan han rättar mig. Jippie.

Så då kan man konstatera att det var en ganska så meningslös dag, kunde lika gärna stannat hemma och försökt bli frisk.

Efter skolan har jag bara stirrat på TVn.. inte orkat göra nåt annat, känner mig helt utmattad.. och så blir jag utfrågad om allt möjligt.. orkar inte..

It's just another fucking day in paradise.

YES! DONE! Wait.. no I'm not..

Igår slet jag ihop en matteuppsats. Jag jobbade flera timmar i sträck bara för att hinna färdigt med den och skicka iväg den. Idag får jag ett mail om att de tecken jag använt inte är tillåtna, så jag måste skriva om det. Och jag kan inte göra det, eftersom jag inte har word hemma. Vilket betyder att jag måste göra det på måndag. Så jag är inte alls klar.

To summarize: It sucks.

I morgon (idag om man ska vara petig) är det sista peeweeträningen innan juluppehåll. Lite tråkigt, men samtidigt så är det lite skönt. Kan slappa på söndagarna igen :) I morgon är det även tre veckor sen en väldigt trevlig sak hände ;) Och så är det sushi med Sally :)

Today's bloody tale, read it and weep:
Hört från kusin i Hälsingland:
Det var en man i Söderhamn som hade bundit fast sin hund bak på bilen, medan han gjorde något, vet ej vad. Senare hade han på nåt sätt glömt det och åkt iväg med bilen. Efter ett tag, vet inte hur länge, blev han stoppad: då hängde det ett blodigt köttstycke i ett koppel bakom bilen.

Cinema with Sally

Idag efter en ganska arbetsam skoldag med mycket matteplugg gick jag och Sally på bio. Vi såg High School Musical 3, och eftersom det bara fanns en som hade engelskt tal var vi tvunga att åka heeeela vägen till Kista.

Det börjar med att vi stressar iväg från skolan, helt i onödan eftersom tåget var försenat. När vi väl är framme i Mörby där vi ska byta till buss så missar vi den med typ 10 sekunder. En liten stund senare kommer en till buss, men när vi ska gå på så kör busschauffören lite längre fram. Vi följer efter. Sen fortsätter han, och till slut svänger han runt och ställer sig på andra sidan. Sen släcker han ljuset och sitter där i 10 minuter, medan vi står ute i kylan...

Till slut kom vi iaf på bussen, och åkte till Kista. När vi kom fram hade vi 20 minuter på oss att fixa biljetter. Tjejen i kassan verkade ny, hon fick hjälp med vad hon skulle göra och sen glömde hon nästan ge oss biljetterna. But eventually we managed to get to the cinema. Det var jättejättejättejättejättetomt. Ingen alls där. Vi satte oss och väntade. Inget hände. Vi trodde vi hade gått fel, Sally gick och kollade, men jo det var rätt. Vi väntade lite till. Det kom inga fler. Sen började reklamen. Efter reklamen, när vi faktiskt på riktigt trodde att vi skulle få se filmen själva, kommer tre högjudda, irriterande tjejer in, som pratade typ hela filmen...

Filmen var okej, men alldeles för cheesy.. Tyckte inte om ettan eller tvåan heller..

Pekoral

I dag hade vi test på ord på svenskan, pluggade totalt typ 2 timmar men sen visade det sig att det var jätteenkelt. Eller så är jag bara duktig på att gissa. Anyway, det gick bra :)

Och så fick vi gå hem tidigare, which was nice, för att skriva uppsats, which wasn't nice. Det är det jag hade tänkt sysselsätta mig med nu. Sen så har jag matte att skriva också. Och en ekonomiuppsats. Och packa till Florida. Och fixa i ordning nån plan till träningen på söndag. Och köpa julklappar. Och sova. Och inte stressa. Och IAs..

Ska bli trevligt i morgon iaf :)

Erik och Mackan

gick på TV igår. Jag var med.. typ.. man kunde se mig på sidlinjen om man visste exakt var jag stod nånstans.. vilket ingen förutom jag gjorde, men JAG såg mig iaf :)

Anledningen är att Erik och Mackan ville testa på att lira lite football, därför var dom på vår träning för några månader sen, och sprang runt i vårt matchställ och fick spö. Även om inte jag var med så mycket, så syntes i alla fall flera av mina coacher och lagkamrater, och dessutom min storebror (han har nr 41). So now I'm almost semi-famous!

Klipp kommer!

Oh Canada

Mikaela, kanadensisk utbytesstudent, är nu tillbaka i Kanada. Eller iaf på väg. Nånstans västerut är hon iaf.

Vi hade goodbye-party för henne på TOK igår, vilket involverade kopiösa (har alltid velat använda det ordet) mängder snacks, godis, etc. Tyvärr fick vi inte hela lektionen till att vara onyttiga, efter 40 minuter var det tillbaka till class, iaf för halva klassen.. Blair pratade om språk - Lesley sa att hon inte orkade ha lektion så alla kunde gå. Which sucks, eftersom jag har Blair.

Efter skolan åkte vi ett gäng människor till Rimbo för att äta Chinese hos Sally. Var jättegott, mycket friterat which is nice :) Men kom på alldeles nyss att vi ju inte fick några lyckokakor.. Darn it. Men det spelar ingen roll, det var lika wunderbart som alltid :)

Nu sitter jag här efter 5 timmars slit med julklappsletande, och ytterligare ett par timmars städande och fixande inför gästerna som kommer i morgon. 4 av dom 5 timmar jag letade var helt värdelösa. Åkte in till Konstfack med bröder och mor för att handla julklapp till secret santa med släkten i morgon. Efter 20 minuters köande i regn, kom vi in. Efter 45 minuters letande, kom vi ut. Köpte ingenting. Kallas fail. Sen åkte vi till Täby Centrum och efter en halvtimme hade jag hittat två presenter, både secret santa och en liten sak till lillebror.
Conclusion? Never go far when you can go close.

Nu är det väl dags för matteportfolio. I för sig har jag sagt det hela dagen sen jag kom hem, så nåt hopp om att jag faktiskt ska jobba med den finns väl egentligen inte. But I like pretending. And so does Martin. My bear ripped his face off.

Toodles ;)

A splendid start to a spectacular week!

Or not.

Började dagen med att försova mig: skulle gå upp 7 för att komma till skolan tidigt och plugga, kom upp kvart i 9, stressade till bussen (vilket var helt onödigt eftersom den var 10 minuter försenad) kommer till skolan 10 minuter i 10, och börjar skoldagen med historia. Ganska slapp lektion, jobbade med uppsatsen som ska in imorrn.. eller snarare "jobbade".

Efter det var det lunch. Sen engelska, där vi fick se en dokumentärfilm om farorna med TV och annan media (Oh, the irony). Också slapp lektion, kanske eftersom att jag inte lyssnade alls. Sen blev det svenska, där vi hade presentationer. Segt, men inte alltför ansträngande.

Efter det var det bara att åka hem och plugga. Historia. Eftersom jag inte gjorde det varken i lördags, igår eller imorse. How could I know that procrastination has a negative side too..

Anyhow, tog bara en liten paus i pluggandet, nu ska jag tillbaka till det roliga, spännande, upplyftande och fantastiskt intressanta studerandet av historia!

Hmm.. nehe. Det gick inte att ljuga sig till att tycka om det.

RSS 2.0