Time to panic

Jag pluggar, så jag kan inte blogga just nu.
Det är vad jag borde skriva, och jag borde sluta blogga/driva runt på youtube och börja plugga. Men jag vill verkligen inte :P

Dagen har varit väldigt väldigt kort. Vanligtvis skulle jag gå från 8.20 till 17.00, men det var halv resursdag idag så vi hade inga lektioner efter lunch. Eftersom jag inte har någon historia heller atm, så slutade jag 9.50, direkt efter matten. Jag satt dock kvar och pluggade matte till 11 och sen gick jag och åt, innan jag gick hem. And that's that.

Det som bör pluggas är svenska, prov på romantiken imorrn. Mycket tråkigt. Men i morgon ska jag också gå och titta på när Sally dansar med ett rosa paraply ;D Sadde bad mig filma, någon som har en filmkamera eller iaf en mobil med hyfsad kamera, till skillnad från min som är helt värdelös..

Anyhow, time to get studying.

Byebye

Quoting Martin

Martin: "Hur skriver man ett e...?" (ca 5 minuter sen)

It's getting hot in here

Nu är det TRE hus som har brunnit i Danderyd under väldigt kort tid.. Det började för nån månad sen med en gammal dam som brann inne i sitt hus, några kilometer från där jag bor. Inte långt efter det brann ett till hus ner till grunden, bara skorstenen var kvar. Och igår när jag kom hem från att ha besökt släkten i Hälsingland ser vi att det ryker från ett hus som ligger typ 100 meter bort.. Som tur är dog ingen (vad jag vet) i den andra eller tredje branden.. Men det är fortfarande lite läskigt. Jag har aldrig hört talas om så många bränder på så kort tid här.. lite skumt.

Det sista huset var ett kyrkligt missionshus. En tjej som jag gick i samma klass med i mellanstadiet bodde där, och vi var där hela klassen en gång för att lära oss indisk matlagning.. eller nåt :P I alla fall, hennes bror hade en orm i sitt rum, och när jag såg att det brann från det rummet kunde jag bara tänka på den ormen.. I'm weird.
Tror inte dom bor kvar dock.

Nyheter om branden:
SvD
DN
Expressen

Cleanaholic for a day

Jag har städat sjukt mycket idag. På två timmar tog jag mig igenom datorrummet, mammas kontor, hallen, köket och tv-rummet, plus att jag bäddade mammas och pappas säng.
Jag tror jag är sjuk.

Det här är inte normalt, jag städar ALDRIG i vanliga fall. Verkligen, aldrig. What the F is going on?

Jag tror min kusin har smittat mig på nåt sätt.. Hon är en cleanaholic 4 life, städar konstant och hatar damm. Och nu har hon smittat mig :O Fast det kanske är bra.. Det är väl bra att städa? Eller?

Mamma bad mig och Tomas att tillsammans städa datorrummet, mammas kontor, hallen och tv-rummet (och Tomas skulle städa sitt rum, eftersom han inte gjort det), eftersom Martins flickväns familj kommer över på middag. Det slutade med att Tomas städade sitt rum, slängde filtarna i tv-rummet i en hög och gick till en kompis. Så jag fick städa typ allt.

Boy is he gonna get it when he comes home.. ;P

Nej, nu ska jag försöka att inte städa ^^
Fast jag ska iaf gå ner och inspektera köket efter att Martin och Anna (Martins flickvän) har ätit lunch.. Bäst för dom att dom inte stökar ner -.-

Good day to y'all

Gay people!

Var och shoppade idag med Sally, köpte två par skor.. men det är inte särskilt intressant. Jag skulle egentligen bara skriva om vad Sally sa idag ^^ :

- Titta bakom oss.. Gay people! Nähe.. det var en tjej..

Det var en tjej med kortklippt hår..

There, done and done. Nu kan jag gå och göra mycket mindre kreativa saker :)
Eller inte. Eller så berättar jag att vi var på en konstutställning också och såg på väldigt randiga och väldigt dyra saker. Fast jag vet inte, det kanske inte var så dyrt om man jämför med annan konst.. Konst är dyrt. Och ganska konstigt. (HAHA xD)

Jag är alldeles för trött för det här..

God natt!

So little do to, so much time to do it..

So hard..

Jag blev lurad igår. Av Sally. Det var lågt.
Hon sa att hon inte hade någon kinesiska idag, så då tänkte jag att vi skulle kunna gå och shoppa i Täby Centrum på förmiddagen. Men nähe, april april på mig.. Så jag fick shoppa själv. Jag misstänkte faktiskt att hon lurades, men eftersom jag frågade ifall det var sant och fick henne att lova att det var det, så antog jag (godtrogen som jag är) att hon talade sanning.. I'll never trust anyone ever again! Iaf inte på första april ;)

Men det var inte helt illa, jag fick ett par länge efterlängtade skor köpta. Ett par Converse, brunt tyg med röda och vita trådränder. Som Sally sa: "Dom var ju snygga!" Doubting my shopability, eh? ;)
Jag tittade på samma skor för flera veckor sen, då fanns dom inte i min storlek. Jag tänkte att eftersom det var rea så kommer dom antagligen inte komma in i min storlek heller. Men nu går jag förbi och strötittar lite och där är dom, fortfarande 50% rea och min storlek. YAY! :D

Har precis skrivit färdigt två engelskauppsatser.. Allt är förvånansvärt enkelt när man faktiskt anstränger sig lite. Tänk vad man lär sig. Nu ska jag sova, så jag hinner städa och (förhoppningsvis) baka i morgon.

Varför känns det som om jag inte har något att skriva och sen när jag väl börjar går det jättefort och blir jättemycket? Som den där meningen jag just skrev, hur blev den så lång? Det var ju faktiskt inte meningen.. Och nu har jag lyckats skriva ett helt stycke. Help! I can't stop!..
Hejdå.

April April!

Din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!

Nä det kan jag inte. Jag är ganska dålig på att lura folk.. Men jag försöker ihärdigt. Get point for trying?

Själv har jag inte riktigt lyckats lura någon idag.. men jag såg ändå ett par aprilskämt i tidningen och på internet. Min favorit är SLs "Håll till höger!" Jag tyckte faktiskt att det var en ganska bra idé först, eftersom det är jättestörande när folk står på fel sida i rulltrappan, men det spårar lite mot slutet när de börjar prata om lantisar och att högtalarna ska ropa ut varningar på skånska och norrländska..

Ett annat SL-skämt är från DN, där det skrevs om VIP-kortet, som skulle ge passagerare en "bekvämare resa", dvs förtur, egna platser, uppassning, etc. Låter ganska nice faktiskt, 310kr dyrare än vanligt månadskort känns nästan värt det ^^ Lite svårt att genomföra bara ;)

Sen så finns det ju också det att EU ska ha beslutat att införa förbud mot aprilskämt i tidningar, något som låter väldigt misstänkt ett aprilskämt.. Trodde aldrig att EU skulle ha humor ^^ (Eller det kanske de inte har, de kanske är seriösa :O Men i så fall valde de en väldigt dum dag att berätta det..)

RSS 2.0