Krig, krig, dålig fred och krig igen

Har historiaprov imorgon. På cirka 200 sidor. Men eftersom det mesta är att analysera källor och skriva saker bara beroende på dom, så kan man få 22/25 poäng utan att kunna nåt.. Weird, but hey, why complain? Så jag har bara läst på lite om lite olika konferenser, fördrag etc som är bra att kunna till den fråga som man faktiskt måste kunna lite på, den sista.

Orkade inte träna idag. Känner mig rent allmänt ganska seg. Men det går nog över snart. Orkade inte plugga heller.. Fast jag pluggade lite iaf. Fastnade med min rubiks kub.. as usual.. I'm addicted. I admit it. Men jag måste lösa den >.< (utan att kolla på youtube ;)

Ja.. What to say? Har anmält mig till en utbildning idag, grundläggande coachutbildning, den 7-8 + 16 februari. Enligt pappa ska det vara jättebra för framtiden. Jag vet inget förutom att jag kommer vara tvungen att gå det nästa år om jag inte gör det i år, då blir det obligatoriskt för alla som coachar football i Sverige.

Har också bokat klipptid idag. Det fanns ingen tid innan 18 februari, men jag ska kolla om jag inte kan komma på nån udda tid, typ mitt på dagen, tidigare.. Cause I have like reaaaaally long hair ;P

Anyhow, nu borde jag återgå till plugg.

Wish me luck :)

To-the-loo!

Hmm.. blogga.. juste.. kanske borde gjort det för ett tag sen.. Sorry bout that

Först vill jag skryta lite med hur duktig jag har varit idag ;)
Gick upp klockan 7, efter att ha sovit 8 timmar (gick och la mig tidigt igår) och åt havregrynsgröt (!) till frukost. Mucho nyttig. Sen åkte jag iväg till skolan och efter ett missat byte av buss kommer jag slutligen fram runt kvart i 9. Jag går då ner och gymmar, och sen iväg till skolan. Och så har jag pluggat idag. Jag har lyckats göra ALLT jag sagt att jag ska göra men aldrig gör på samma dag :D Isn't that truly amazing? Nu ska vi se ifall jag kan lyckas göra samma sak igen :P

Har även köpt väckarklocka idag. En sån där gammaldags klocka som har två saker på toppen och en pinne som slår mellan dom när den ringer.. you know what I mean :P Jag är ganska säker på att jag kommer vakna i tid imorgon ;) Den köptes efter att jag och Sally gått runt Täby Centrum i cirklar typ 3 ggr.. Men vi hittade den :)

Nu hade jag faktiskt tänkt sova, believe it or not, men jag ska försöka komma igång med bloggandet igen. Promise.

Btw, nya Scrubs-avsnitt + Scrubs webisodes, check it out.. and that's an order!

RSS 2.0