A feat of flabbergasting proportions

Ville bara skryta lite med att jag, halv 1 natten till idag, lyckades lösa en 2x2 Rubiks kub alldeles själv ^^ (dvs, jag tittade inte på youtube hur man gjorde ;P)

Sitter just nu fullt upptagen i RIKTIGT studerande. Ärligt, jag pluggar faktiskt. Believe it or not. Det är jättetråkigt. Matte. Trigonometri. Boooooooring.

Snart är det peeweeträning. Mucho funzo. Alltid kul att säga åt små barn vad dom ska göra ;) Dessutom har jag och Brinken lite idéer för hur vi ska ändra träningen... interesting, ey? (Kanske inte för er, men för mig är det det :P)

Men nu ska jag tillbaka till studerandet. Eller spela tvspel... Hmm...

Empty vocals

Under de senaste dagarna har jag kommit fram till en alldeles extraordinär slutsats, en sådan magnifik slutledning av sådana fantastiska proportioner att jag bara MÅSTE blogga om det!

Mitt hus är stort. In a creepy way. Det är inte att själva huset är gigantiskt, det är mer att man känner att man inte kan ha koll på det. Som om det är lätt att missa något, eller att någon skulle kunna gömma sig någonstans.. Ja, jag är paranoid och jag borde sluta kolla på skräckfilmer. But still, det är lite creepy. Särskilt eftersom man är ensam hemma eftersom familjen minus storebror är i Trysil (nånstans i Norge.. typ..) och åker skidor, och storebror är i lumpen. Fast han kom hem idag. Han sa hej, vi pratade lite om vad han skulle göra och lillebrors väckarklocka, sen gick han. Skulle till flickvännen, kommer hem imorgon. So there I am again.

Men eftersom Sally kom och åt middag och tittade på Hancock med mig så blev det faktiskt en väldigt trevlig kväll :)

Nu ska jag försöka få lite sömn.. (OBS! försöka betyder inte att jag kommer att gå och lägga mig, det betyder att jag kommer att gå och titta på tv, dricka te, och någon gång inom den närmsta framtiden sova)

Godnatt/morgon/whatever

Illusioned confusion

Or something. I don't know.

Tänkte att jag skulle få en massa saker gjorda idag. Plugga, synundersökning, städa.. Jag har nästan lyckats plugga. Nästan. Do I get a point for trying?

Tiden bara flög iväg.. Vet inte hur.. Bara tickade bort.. Jag hatar när det händer. När tiden bara försvinner, utan att man riktigt vet hur. En stund sitter man och planerar dagen, sen helt plötsligt är dagen slut.

Men jag fick lite gjort iaf. Jag lyckades slappa, titta på tv, äta godis och skicka in min historiaplanering till Anna. So not a total failure.

Anyhoe, nu ska jag återgå till mitt icke-pluggande.

Wish me luck ;D (Seriously, it's REALLY hard ;P)

RSS 2.0